• 10000m2
    Sfeer en natuur

Kerstartikelen

De mooiste kerstartikelen kunt u vinden bij Tuincentrum Bloemenhuis in Beveren. In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs in Beveren om alvast de kerstsfeer te proeven! Onze enthousiaste medewerkers helpen u maar al te graag bij Het Bloemenhuis. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Kerstartikelen_Tuincentrum Bloemenhuis

Populaire kerstartikelen

De meest populaire kerstartikelen kunt u vinden bij Tuincentrum Bloemenhuis in Beveren. Denk hierbij aan mooie accessoires voor in de kerstboom, zoals kerstballen in allerlei soorten en maten, kerstslingers en kerstverlichting. Kerstverlichting is ook in diverse uitvoeringen verkrijgbaar voor binnen én voor buiten. Laat u eens adviseren door een van onze ervaren medewerkers over welk soort kerstverlichting het best bij uw woonsituatie past.

Daarnaast hebben we ook mooie kerstdecoratie in de vorm van bijvoorbeeld kerstmannen, kerststallen, mini-kerstbomen, rendieren, lantaarns, kaarsjes en nog veel meer accessoires die u kunt neerzetten in de vensterbank of op tafel. Dit geeft een echte gezellig kerstsfeer in huis. Daarnaast is het maken van een kerstdorp tegenwoordig ook heel populair. Bij Tuincentrum Bloemenhuis hebben we een breed assortiment aan diverse soorten kersthuisjes waarmee u een prachtig kerstdorp kunt maken!

Kerstartikelen_Tuincentrum Bloemenhuis

Kersttrends 2019

Elk jaar zijn er weer nieuwe mooie kersttrends waarmee u uw huis en tuin weer helemaal in de kerstsfeer kunt brengen. Hierbij een aantal populaire kersttrends van dit jaar op een rijtje:

  • Country Christmas: deze landelijke kersttrend, die erg nostalgisch en rustiek is, met Schotse printjes en tartanprintjes, wordt dit jaar helemaal in. De kleuren rood, groen en wit komen erg naar voren in deze trend. Daarnaast passen accessoires als bontvelletjes, kerstklokken, eendjes en grote authentieke kerstsokken helemaal bij deze kersttrend.
  • Red Velvet: deze trend is een wat meer donkere en luxueuze kersttrend. In deze kersttrend zit veel fluweel en er wordt veel gebruik gemaakt van de kleur rood, paars en goud. Het is een erg botanische trend waar ook veel dierenprintjes in terug naar voren komen. Ook alles wat glinstert en blinkt past perfect bij deze kersttrend!

Naast deze twee populaire kersttrends zijn er ook nog vele andere producten in andere soorten trends te vinden bij Tuincentrum Bloemenhuis in Beveren. Je hoeft je natuurlijk helemaal niet aan een trend te houden, maar het leuke is wel dat je er veel inspiratie van kan op doen!

Kerstartikelen_Tuincentrum Bloemenhuis

Kerstartikelen kopen in Beveren

In ons tuincentrum heeft u de mogelijkheid om onze prachtige kerstafdeling te bezoeken met allerlei speciale en magische kerstartikelen die zorgen voor een warme kerstsfeer in huis én uw tuin. Ook dit jaar hebben wij onze kerstafdeling weer sfeervol ingericht, zodat u voldoende inspiratie op kunt doen. Nieuwsgierig? Kom maar eens langs bij Tuincentrum Bloemenhuis voor de mooiste kerstversiering en om alvast de kerstsfeer te proeven. Bekijk hier onze openingstijden en exacte locatie. We hopen dat we u snel mogen verwelkomen in ons in kerst omgetoverde tuincentrum!