• 10000m2
    Sfeer en natuur

Kunstkerstbomen

Bent u op zoek naar mooie kunstkerstbomen? Dan moet u bij Tuincentrum Bloemenhuis in Beveren wezen. Geen kerst zonder een mooie kerstboom in huis. Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen erg populair en bijna niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden. Brengt u dit jaar uw huis en tuin ook weer helemaal in de kerstsferen? Dan kan een kerstboom natuurlijk niet ontbreken. In ons tuincentrum hebben we een zeer breed assortiment aan kunstkerstbomen, als u het lastig vindt om te bepalen welke het best bij uw past, zijn er altijd enthousiaste medewerkers aanwezig die u maar al te graag zullen helpen!

kunstkerstboom_Tuincentrum Bloemenhuis

Voordelen kunstkerstbomen

Om het echte kerstgevoel in huis te halen, komt u er bijna niet onderuit om ook een mooie kerstboom aan te schaffen. Twijfelt u of u wel voor een kunstkerstboom moet gaan? Een kunstkerstboom heeft vele voordelen. Tuincentrum Bloemenhuis heeft er hieronder een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Een van de grote voordelen van een kunstkerstboom is dat deze geen naalden verliest. Dit is een van de grote nadelen van een echte kerstboom. Met een kunstkerstboom zult u hier dus geen last van hebben.
  • Wanneer de kerst is afgelopen kunt u uw kunstkerstboom weer gemakkelijk opbergen. Met de volgende kerstperiode kunt u uw opgeborgen kunstkerstboom weer gemakkelijk van zolder halen!
  • Als u uw kunstkerstboom elk jaar netjes opruimt, komt die het jaar erop ook weer altijd netjes uit de doos. Een kunstkerstboom heeft dus een zeer lange levensduur en kan u lang plezier van hebben.
  • Vind u het ophangen van de lampjes in de kerstboom altijd een vervelende klus? Bij Tuincentrum Bloemenhuis hebben wij ook kunstkerstbomen met ingebouwde lampjes, is dat niet handig?!
  • Met een kunstkerstboom heeft u de mogelijkheid om ook te variëren in kleuren naast groen, zoals de kleur wit.

Naast kunstkerstbomen kunt u nog veel meer vinden in ons tuincentrum. Zo hebben we naast kunstkerstbomen echte kerstbomenkerstverlichtingkerstversiering en kerstcadeaus om uw naasten te verassen. Kom bij ons tuincentrum langs in Beveren om alvast de kerstsfeer te proeven.

kunstkerstboom_Tuincentrum Bloemenhuis

Kunstkerstbomen kopen in Beveren

Weet u al voor welke kunstkerstboom u gaat? Een grote of een kleine? Een met ingebouwde lampjes? Een kunstkerstboom in een andere kleur dan groen? Wij begrijpen dat het wellicht en lastige opgave is om de perfecte kunstkerstboom te vinden, er zijn er ook zoveel! Onze medewerkers kunnen u natuurlijk altijd op weg helpen, dus schroom niet om vragen te stellen in ons tuincentrum. We helpen u maar al te graag met het vinden van uw droom kunstkerstboom!

kunstkerstboom_Tuincentrum Bloemenhuis

Bezoek Tuincentrum Bloemenhuis

In ons tuincentrum heeft u de mogelijkheid om onze prachtige kerstafdeling te bezoeken met allerlei speciale en magische kerstartikelen die zorgen voor een warme kerstsfeer in huis én uw tuin. Ook dit jaar hebben wij onze kerstafdeling weer sfeervol ingericht, zodat u voldoende inspiratie op kunt doen. Nieuwsgierig? Kom maar eens langs bij Tuincentrum Bloemenhuis voor de mooiste kerstversiering en om alvast de kerstsfeer te proeven. Bekijk hier onze openingstijden en exacte locatie. We hopen dat we u snel mogen verwelkomen in ons in kerst omgetoverde tuincentrum! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen