Krentenboom

Welkom bij Bloemenhuis, hét tuincentrum voor al uw tuinbenodigdheden! Als u op zoek bent naar een mooie en veelzijdige boom of struik, denk dan eens aan de krentenboom. Deze prachtige plant, ook wel Amelanchier genoemd, geeft in het voorjaar prachtige witte bloemen en in de zomer heerlijke blauwzwarte bessen. In de herfst kleuren de bladeren prachtige oranje en rode tinten, waardoor het een prachtige aanwinst is voor elke tuin.

De krentenboom kan worden geplant als struik of als kleine boom, waardoor het een veelzijdige keuze is voor tuinen van elke omvang. Hij is relatief gemakkelijk te verzorgen en hoeft nauwelijks gesnoeid te worden, waardoor hij weinig onderhoud vergt van drukke tuiniers. Hij heeft een voorkeur voor een kalkhoudende grond en is het liefst niet te nat. Bij Bloemenhuis bieden we een ruim aanbod aan krentenbomen voor alle smaken en voorkeuren.

Bezoek Bloemenhuis

Naast krentenbomen bieden we in onze winkel en online een uitgebreid assortiment andere bomen, planten, struiken, zaden, potten en bloemen. Ons team van deskundigen kan u advies en aanbevelingen geven om u te helpen de perfecte planten en accessoires voor uw tuin te selecteren.

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van een krentenboom aan uw tuin, kom dan langs in onze winkel in Beveren. Kijk op de kaart hieronder voor onze locatie en actuele openingstijden. We zijn gemakkelijk te bezoeken vanuit omliggende plaatsen, zoals:

U kunt gemakkelijk parkeren voor de deur op onze grote parkeerplaats, zodat u gemakkelijk uw producten kunt vervoeren.

Onze vriendelijke medewerkers tonen u graag ons assortiment krentenbomen en helpen u de beste optie voor uw tuin te kiezen. Wij verwelkomen u graag in Bloemenhuis!