Parrotia Persica

Welkom bij Bloemenhuis, hét tuincentrum in Beveren voor al uw tuinbenodigdheden. Als u op zoek bent naar een unieke en prachtige boom voor in uw tuin, zoek dan niet verder dan de Parrotia Persica. Deze boom staat bekend om zijn prachtige bladeren, die het hele jaar door van kleur veranderen, van diepgroen tot levendig oranje en rood.

De voordelen van de Parrotia Persica

  • Weinig onderhoud: deze boom is relatief gemakkelijk te verzorgen en hoeft niet veel gesnoeid of gevormd te worden.
  • Uniek uiterlijk: de Parrotia Persica onderscheidt zich van andere bomen door zijn bijzondere schors en wisselende bladkleuren.
  • Schaduw en privacy: als de Parrotia Persica volgroeid is, kan hij uw tuin veel schaduw en privacy bieden.

Bij Bloemenhuis bieden we veel mogelijkheden om Parrotia Persica bomen te kopen, zowel in de winkel als online. Naast de Parrotia Persica kunt u bij ons ook terecht voor andere bomen, planten, bollen, potterie en bloemen.

Bezoek Bloemenhuis vandaag nog!

Bezoek onze winkel om onze volledige selectie bomen en andere tuinproducten te bekijken. U vindt onze locaties en openingstijden op de kaart hieronder. Ons tuincentrum is eenvoudig te bereiken vanuit omliggende plaatsen, zoals:

Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven advies over de beste producten voor uw specifieke tuinbehoeften. Graag tot ziens!