Planten

Welkom bij Bloemenhuis, hét tuincentrum van Beveren. Wij zijn trots op onze uitgebreide plantencollectie, variërend van vaste planten en haagplanten tot bladverliezende, groenblijvende en meerstammige bomen. Zowel in de winkel als online bieden wij een breed assortiment aan mogelijkheden om u te helpen de tuin van uw dromen te creëren. Lees hier een overzicht van de soorten planten die we aanbieden en hoe ze uw tuin kunnen verbeteren.

  • Vaste planten zijn een populaire keuze voor tuiniers omdat ze jaar na jaar terugkomen. Ze zijn perfect om kleur en textuur toe te voegen aan uw tuinbedden en borders.
  • Haagplanten daarentegen zijn ideaal voor het creëren van hagen of schermen, die privacy en beschutting bieden voor uw buitenruimte.
  • Als u op zoek bent naar een plant die in de herfst zijn bladeren verliest, dan zijn bladverliezende planten een uitstekende optie.
  • Groenblijvende planten daarentegen behouden hun bladeren het hele jaar door en kunnen een mooie, weelderige achtergrond voor uw tuin creëren.
  • Tenslotte bieden we meerstammige bomen die hoogte en dimensie aan uw tuin kunnen geven.

Naast onze uitgebreide selectie van planten bieden wij ook bomen, zaden en knollen, potterie en bloemen aan. Of u nu op zoek bent naar een opvallend stuk of gewoon wat kleur wilt toevoegen aan uw buitenruimte, wij hebben alles wat u nodig heeft om van uw tuin een mooie en uitnodigende buitenoase te maken.

Wij nodigen u uit onze winkel te bezoeken om onze uitgebreide collectie planten en tuinaccessoires te bekijken. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u deskundig advies te geven en u te helpen de juiste planten te kiezen voor uw specifieke behoeften. U vindt onze locatie en openingstijden op de kaart hieronder. We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit omliggende plaatsen, zoals:

Kom dus gerust langs en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw tuin bij Bloemenhuis!