Bloembollen en zaden

Bloemenhuis in Beveren is dé locatie voor al uw tuinplanten en tuinbenodigdheden zoals bloembollen en zaden. Wilt u van uw tuin uw favoriete plek maken? Dan is het natuurlijk extra leuk als u uw tuinplanten zelf heeft geplant of gezaaid! Met een heel divers aanbod aan bloembollen en zaden bent u bij ons aan het juiste adres. Van zowel bloembollen als van zaden vindt u bij ons verschillende soorten, zodat u helemaal uw eigen tuin of border kunt vormgeven zoals u dat wilt. 

Voorjaarsbollen en zomerbollen: wat is het verschil?

We verdelen bloembollen onder in voorjaarsbollen en zomerbollen. Deze worden regelmatig met elkaar verward, maar er zitten weldegelijk verschillen tussen beide soorten, namelijk:

  • Voorjaarsbollen worden geplant in oktober en november

  • Zomerbollen worden geplant in april en mei

Voorjaarsbollen zijn bijvoorbeeld de bekende Narcissen. Deze plant u eenmalig en daarna zult u er jarenlang plezier van hebben. Ze komen ieder jaar weer terug en luiden daarmee het vroege voorjaar in. Tulpen en Hyacinten zijn eenjarig, dus hier kunt u een seizoen lang van genieten. Daarnaast zijn er natuurlijk de tulpen, blauwe druifjes en verschillende andere soorten voorjaarsbollen die met hun kleurrijke verschijning de welkome start van het voorjaar aangeven. Zomerbollen zijn bijvoorbeeld Anemonen, Dahlia's en Gladiolen. Deze zijn ook allemaal éénjarig. Voor de bollen geldt dat ze zowel in een bak als in de tuin goed tot hun recht komen. 

Bloemenhuis Bloembollen en zaden

Voorjaarsbollen op pot kopen in Beveren

Voorjaarsbollen koopt u in het ideale geval in het najaar, zodat u deze op tijd kunt planten. Dan geniet u van het vroege voorjaar van de eerste Narcissen en blauwe druifjes. Wilt u graag genieten van de vroege voorjaarskleuren maar heeft u nog geen bollen geplant? Dan kunt u in het vroege voorjaar bij ons langs komen in Beveren en vindt u verschillende soorten soorten bollen op pot. 

Diverse soorten zaden voor uw tuin in Beveren

Zaden zijn er in veel verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan zaden voor de siertuin, zoals snijbloemen perkplanten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook groente- en kruidenzaden voor uw eigen moestuin. Zaden voor een fleurige tuin zijn bijvoorbeeld klaprozen, korenbloemen en margrieten. Geheel afhankelijk van uw wensen vindt u bij ons de zaden waarmee u uw eigen tuin kunt vormgeven. Natuurlijk vindt u ook alle andere benodigdheden voor een mooie en een gezonde tuin in onze winkel. U bent meteen klaar om van uw tuin de mooiste tuin te maken!

Bloemenhuis Bloembollen en zaden

Bloembollen en zaden kopen in Beveren

Als u in de buurt van Beveren woont en nu écht de tuin in eigen hand wilt nemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kom bij ons langs om het volledige aanbod aan bloembollen en zaden te bekijken en stel ons gerust al uw vragen. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in de webshop, waar u onder andere verschillende soorten vaste planten kunt vinden en nog veel meer! Via het onderstaande kaartje vindt u de snelste route naar ons tuincentrum. Online zijn wij uiteraard 24/7 te bereiken, dus daar kunt u meteen een kijkje nemen voor uw favoriete tuinplanten. Tot ziens bij Bloemenhuis in Beveren!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten