Kunstgras

Bent u op zoek naar kunstgras van top kwaliteit? Dan kunt u terecht bij tuincentrum het Bloemenhuis in Beveren. Wij hebben namelijk prachtig kunstgras van top kwaliteit. Heeft u toch liever natuurgras? Neem dan eens een kijkje op onze gazon pagina. Mocht u vragen hebben over ons assortiment kunstgras, kom dan gezellig langs bij het Bloemenhuis of neem gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden van het perfecte kunstgras voor u!

Kunstgras_Bloemenhuis

Voordelen kunstgras

Kunstgras wordt steeds meer gebruikt als alternatief voor natuurlijk gras. Overweegt u om kunstgras aan te schaffen? Dat is zeker geen slecht idee! Er zitten vele voordelen aan kunstgras. Tuincentrum het Bloemendaal heeft er hieronder een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Een van de belangrijkste voordelen, is dat kunstgras natuurlijk altijd lekker groen is. Het is altijd mooi en altijd strak. Zo kan kunstgras ook altijd worden gelegd op plekken waar natuurgras moeilijk zou groeien. Bijvoorbeeld op schaduwplekken, of plekken waar bomen boven staan te groeien.
  • Natuurgras moet je altijd blijven onderhouden, dat blijft namelijk groeien en moet je dus maaien. Dat hoef je bij kunstgras natuurlijk niet te doen. Kunstgras vraagt wel wat onderhoud, maar vele malen minder dan natuurgras.
  • De water doorlatendheid van kunstgras is super. U zult bijna nooit plassen hebben in uw tuin. Daarnaast wordt kunstgras in het zonnetje lekker warm. Kunstgras geeft dus altijd een comfortabel gevoel.
  • Kunstgras is ook fijn voor kinderen. Zo komen ze niet naar binnen met groene knieën en komen er geen slijtsporen in het gazon.

Zou u graag meer informatie willen over kunstgras? Kom dan gerust eens bij ons langs in het Bloemenhuis. U kunt ook meer uitleg vinden over het plaatsen van kunstgras op de Stap voor stap kunstgras aanleggen pagina.

Kunstgras_Bloemenhuis

Kunstgras op terras en balkon

Kunstgras komt natuurlijk voornamelijk voor in tuinen. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om kunstgras op uw balkon of terras te plaatsen? Want ook dit is ook zeker een optie. Wij zien steeds vaker dat er kunstgras wordt aangeschaft op plekken waar normaal gesproken geen gras groeit. Daarbij is kunstgras veel voordeliger dan bijvoorbeeld houten vlonders, die ook nog eens heel glad kunnen worden na een regenbui. Met speciale foam boards die je onder het kunstgras kan plaatsen voelt het ook nog eens super zacht aan, net als natuurlijk gras. U creëert met kunstgras een echt knus balkon/dakterras.

Kunstgras_Bloemenhuis

Kunstgras kopen in Beveren

Het beste kunstgras voor uw tuin, balkon, dakterras of andere buitenplaats koopt u gemakkelijk bij het Bloemenhuis in Beveren. Onze medewerkers helpen u maar al te graag met het kiezen van het juiste kunstgras voor u. Daarnaast verkopen wij in ons tuincentrum natuurlijk nog veel meer producten zoals tuinplantentuingereedschapgewasbescherming en nog veel meer. Kom gezellig langs bij het Bloemenhuis en vindt alles wat u nodig heeft voor binnen én buiten. Bekijk onze openingsuren en exacte locatie op onze contactpagina. Graag tot ziens bij Bloemenhuis!