• 10000m2
  Sfeer en natuur

Kamerplanten

Kamerplanten kunnen niet ontbreken in uw huis. Want zegt u nou zelf, een kamerplant fleurt een huis toch helemaal op? Daarnaast kunnen ze ook nog eens luchtzuiverend zijn. Om die reden zijn kamerplanten ook steeds vaker te zien in bijvoorbeeld kantoorpanden. Kamerplanten zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn zoveel soorten te verkrijgen bij Het Bloemenhuis in Beveren, dat er altijd wel een mooie kamerplant voor u bij zit! Daarnaast hebben wij ook vele tuinplanten om ook uw tuin te laten stralen.

Kamerplanten_Bloemenhuis

Populaire kamerplanten

Bij Het Bloemenhuis in Beveren hebben we diverse soorten kamerplanten. Zo zijn er kamerplanten in verschillende formaten, bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten en luchtzuiverende kamerplanten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Hieronder hebben we een aantal populaire kamerplanten voor u op een rijtje gezet:

 • Monstera: De kamerplant Monstera heeft voor een plant heel veel te bieden: mooie stengels, soms een mos stok, dan weer een stam, meestal indrukwekkende luchtwortels, er is van alles te zien. Met deze plant creëert u een echte urban jungle look in huis. Wat erg mooi en bijzonder is aan de plant, is dat de jonge bladeren in het begin hartvormig zijn, en later wanneer de plant wat ouder wordt, de karakteristieke insnijdingen krijgen. Ook zorgt deze kamerplant voor een prettig leefklimaat, vanwege de luchtzuiverende eigenschappen die de plant heeft.
   
 • Hortensia: licht zoetgeurende Hortensia associeert vrijwel iedereen met de lange, lichte dagen van het voorjaar. Het is een zeer populaire woonplant met grote bolle bloemschermen vol stervormige bloemen in prachtige kleuren die gul en lang bloeien. Decoratief, vrolijk, rijke aanblik dankzij het groene blad én een indoor voorschot op de zomer, de periode waarin tuinhortensia's bloeien. Als het niet meer vriest, kan Hortensia ook het terras op of de tuin in, voor een tweede carrière als tuinplant. 
  Kamerplanten_Bloemenhuis
 • Lepelplant: deze populaire luchtzuiverende kamerplant staat bekend om zijn donkergroene bladeren die spits toelopen, waartussen lange stengels groeien met piepkleine bloemetjes, die omgeven worden door prachtig witte schutbladeren. De plant ziet er prachtig uit en past vrijwel in elk interieur. Ook op kantoor is dit een fijne plant. De Lepelplant kunt u het beste in de halfschaduw zetten en twee keer per week water geven. Zo heeft u er thuis, en wellicht op kantoor ook niet erg veel werk aan. De dode bloementjes kunt u zelf weghalen.
  Kamerplanten_Bloemenhuis

Kamerplanten kopen in Beveren

Weet u al welke kamerplant het best in uw huis past? Of heeft u toch nog vragen over bepaalde kamerplanten? Kom dan eens langs bij Het Bloemenhuis in Beveren. Naast kamerplanten zijn er natuurlijk nog veel meer producten in ons tuincentrum te vinden, zoals tuinplantenwoonaccessoires, snijbloemen en nog veel meer. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen bij Het Bloemenhuis. Dus komt u uit de omgeving van Antwerpen of Sint-Niklaas. Kom dan gauw eens langs! Onze locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina.