Arrangementen

Door de ruime keuze in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden, maken wij plantenarrangementen en bloemstukken voor ieders keus. Kom gezellig langs om uw favoriete planten uit te zoeken zodat wij een mooi plantenstukje kunnen samenstellen.

Vetplanten in bloemstuk

Bovendien kunnen wij u ook van advies voorzien, want niet elke plant past qua verzorging bij de ander. Sommige planten hebben veel water nodig, andere planten hebben minder water nodig. De ene plant houdt van veel daglicht, de andere plant kan direct zonlicht niet goed verdragen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie. Er zijn namelijk mensen met groene vingers maar er zijn ook genoeg mensen die niet overweg kunnen met het verzorgen van planten. In dit geval zijn vetplanten meer op hun plaats. Vetplanten eisen niet veel verzorging waardoor deze planten vaak in plantenarrangementen worden verwerkt. Ook met vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes.

Arrangement - Bloemenhuis

Bloemstuk bestellen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Een mooie bos bloemen is altijd goed, maar een mooi bloemstuk of een plantenarrangement kan ook een heel leuk idee zijn! Plantenarrangementen blijven lang mooi en zijn makkelijk te onderhouden. Een creatief geschenk waarin u uw creativiteit in kwijt kan. Of u laat onze bloemisten hun creativiteit en professionaliteit in uw plantenarrangement steken. Bij Bloemenhuis selecteren we met zorg de juiste bloemen bij elkaar. Zo heeft u te allen tijde een mooi bloemstuk waar u of degene waar u het bloemstuk aan geeft nog lang van geniet. Het is mogelijk om uw bloemstuk of plantenarrangement te bestellen bij Bloemenhuis. Wij beschikken over veel soorten bakken, schalen en manden waar u uw plantenstuk in kunt laten maken. Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor je regelmatig een ander beeld schept. Vervang vervaagde planten door nieuwe planten en creëer een geheel nieuw arrangement!

Bloemstuk laten maken

Wilt u een bloemstuk voor een speciale gelegenheid laten maken? Dat kan! Bij Bloemenhuis zijn wij gespecialiseerd in het maken van prachtige bloem- en plantenstukken. Wilt u een plantenstuk voor een bruiloft cadeau doen? Of heeft u een afscheid van een dierbare waar u een mooi arrangement voor wilt samenstellen. Wat uw wens ook is, bij Bloemenhuis realiseren wij graag uw wens. Kom langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben kant-en-klare bloemstukken in onze shop om zo mee te nemen, of u selecteert zelf de bloemen die u mooi vindt en daar maken wij een mooi plantenstuk van. Bel of mail naar info@bloemenhuis.be als u vragen hebt, of kom gezellig langs in ons Bloemenhuis in Beveren!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten