Speciale meststoffen

Wij beschikken over een ruim assortiment speciale meststoffen voor diverse tuin- en kamerplanten. Zo hebben wij onder andere groei- en bloeipaketten voor druiven, buxussen, rozen, orchideeën, hagen, confieren, hortensia's, klimplanten en fuchsia's. Al deze tuinplanten eisen speciale meststoffen met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en zuurgraad. In deze meststoffen zit de juiste samenstelling aan voedingsmiddelen en mineralen om de planten optimaal te laten groeien en bloeien. Zo is rozenvoeding rijk aan kalium, wat voor intense bloemkleuren zorgt. Ook bevat rozenvoeding extra magnesium vor een diepgroene kleur van de bladeren. Meer weten over rozenbemesting? Kom langs in ons mooie tuincentrum in Beveren.

Speciale meststoffen voor rozen

Rozen zijn met stipt dé mooiste tuinplanten in de zomer. De klassieke rozenstruiken bloeien uitbundig in perken, in parken en ook in uw tuin. Een roos eist speciale verzorging en extra voeding. Bemest rozen met speciale rozenbemesting in het voorjaar en in de zomer. In het voorjaar begint het groeiseizoen van de roos en laat de roos een periode van kou en natheid achter zich. Om de groei optimaal te stimuleren, bemest u de roos in het voorjaar met speciale rozenmest. Deze rozenmest bestaat uit organische stoffen die bijdragen aan een mooie en sterke groei van de plant. Kom langs en koop rozenbemesting voor uw rozen in de tuin. 

Speciale meststof voor fruitbomen

Heeft u een prachtige appelboom in de tuin staan en hoopt u dit jaar op een goede oogst van heerlijk zoete appels? Dan is het verstandig om uw fruitboom te voorzien van speciale meststoffen. De speciale meststoffen voor fruitbomen bevat natuurlijke meststoffen en maakt de fruitbomen sterker en gezonder. Door speciale meststoffen heeft de boom minder kans op ziektes en plagen, de meststoffen bevatten namelijk stoffen die de boom tot zich neemt en opneemt in de stam. Hierdoor produceert de boom een betere en gezondere oogst, wat u heerlijke appels bezorgt. Kom langs voor meer informatie. 

Speciale meststoffen voor fruitbomen - Het Bloemenhuis Beveren

Speciale meststof voor klimplanten

DCM Meststof voor klimplanten is een rijkgevulde meststof met een samenstelling speciaal voor het voeden van onder andere de clematis en andere klimplanten zoals passielboem, wisteria, kamperfoelie, etc. De speciale meststof bevat een hoog kaluimgehalte wat zorgt voor bloemen met een intense kleur en uitbundige groei. Geef uw klimplanten in het voorjaar een extra boost door ze te bemesten met speciale meststoffen van het Bloemenhuis in Beveren. Deze speciale meststoffen voeden de klimplant zodat deze groot en sterk wordt deze zomer. Wilt u meer informatie? Kom langs in ons mooie tuincentrum in Beveren. Ons personeel geeft u graag advies over het toedienen en uitkiezen van speciale meststoffen. 

Speciale meststoffen voor het gazon

Ook het gazon heeft zeker extra bemesting nodig, zeker in het voorjaar en in de zomer. In het voorjaar begint het groeiseizoen van het gras, hierdoor kan het gazon wel een steuntje in de rug gebruiken. Bemest uw gazon in het voorjaar met speciale meststoffen voor het gazon. Deze meststoffen en andere meststoffen zijn verkrijgbaar bij het bloemenhuis in Beveren. Door het wekelijks maaien in de zomer, wordt er veel energie onttrokken aan het gras. Er zijn speciale meststoffen die in de schrale zomermaanden het gazon goed op kleur houden en onkruid tegenhouden. Ook het kalken van het gazon zorgt ervoor dat uw gras goed groeit en mooi groen blijft. Het assortiment is zeer uitgebreid, vraag advies aan onze medewerkers in het tuincentrum. Wij helpen u graag!

Speciale meststoffen voedingstoffen - Het Bloemenhuis Beveren

Koop speciale meststoffen in Beveren 

Kom langs bij het Bloemenhuis in Beveren, bij ons vindt u meststoffen, grondsoorten, compost en speciale meststoffen om uw planten en tuinplanten extra goed te laten groeien dit jaar. Planten hebben naast potgrond en tuingrond extra voeding nodig die voedingsstoffen bevatten die bijdragen aan de groei. Kom daarom nu langs om uw tuinplanten vandaag nog te voorzien van een extra verwennerij. U vindt ons tuincentrum in de buurt van Antwerpen en Sint-Niklaas. Plan uw route via de routeplanner op onze contactpagina. Wij verheugen ons op uw bezoek. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grond- en meststoffen