Keramiek

Koop keramieken potten en geef uw tuinplanten en kamerplanten een unieke look. Keramiek is een van de meest gebruikte materialen voor het huisvesten van tuinplanten en kamerplanten. Het materiaal is robuust, stoere en elegant tegelijk en daarom zeer gewild. Bij Het Bloemenhuis hebben we een afdeling binnenkeramiek en een afdeling buitenpotten. Het buitenkeramiek is vaak grover dan de series voor binnen. Ook is de buiten keramieken pot bewerkt zodat het tegen allerlei weersomstandigheden kan.

Geglazuurde keramieken potten

Bij het Bloemenhuis hebben we prachtige geglazuurde potten voor uw tuin- en kamerplanten. Geglazuurd wil zeggen met een extra laagje over het keramiek. De geglazuurde lagen komen in alle kleuren voor. Kiest u voor een fel rode pot? Of gaat u voor een meer tropische look door de kleuren blauw, geel en oranje te combineren? Wat us wens ook is, ontdek de vele mogelijkheden op de buitenpotten afdeling in Beveren. De meeste geglazuurde potten kunnen 's winters gewoon buiten blijven staan, zo hoeft u uw potten niet naar binnen te halen tijdens vrieskou. Voor meer informatie over geglazuurde keramieken potten neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag.

Keramiek terracotta potten voor buiten - Het Bloemenhuis Beveren

Terracotta potten voor buiten

We verdelen de keramieken potten voor buiten in geglazuurd en terracotta. Terracotta heeft de herkenbare, mooie rood-bruine kleur en staat mooi bij vrijwel elke tuinplant. Het groen van de bladeren van planten staat glacieus bij het rood-bruin van de terracotta pot. Terracotta potten hebben meestal een gat in de bodem, waardoor de pot geschikt is voor buitenplanten. Een gat in de bodem is meestal een teken dat het om buitenpotterie gaat omdat dit gat dient als waterafvoering. Overtollig water stroomt via het gat in de bodem uit de pot. U kunt overtollig regenwater opvangen met behulp van een plantenschotel. Deze schotel plaatst u onder de pot. De wortels zullen het water opnemen als zij daar behoefte aan hebben. Zo krijgt de plant nooit te veel water en groien de planten optimaal.

Keramieken potten - Het Bloemenhuis Beveren

Kwaliteit keramiek pot voor buiten

Op onze buitenpotten afdeling vindt u buitenpotten van hoge kwaliteit. Deze potten bieden een uitstekende huisvesting voor uw tuinplanten, ook tijdens mindere weersomstandigheden. Terracotta potten kunnen niet altijd buiten blijven staan in de winter, dit ligt aan de kwaliteit van de pot. Bent u benieuwd of de door u uitgekozen pot tegen een strenge nacht kan? Vraag het ons personeel. Een hardgebakken pot neemt minder vocht op en kan 's winters bij vorst niet zo gemakkelijk stuk vriezen. Voor alle potten geldt: op z'n kop opbergen zodat er geen water in kan blijven staan.

Koop keramieken potten bij het Bloemenhuis

U vindt bij ons keramieken potten voor buitenen nog veel meer potten van duurzame materialen als glas, maar ook plastic potten, manden van vlechtwerk en zinken potten voor uw tuinplanten en kamerplanten. Bent u op zoek naar de mooiste keramieken potten om uw tuinplanten op te leuken? Of zoekt u juist stoere terracotta potten voor een klassieke look? Wat uw wens ook is, bij het Bloemenhuis in Beveren beschikken wij over een ruime keuze aan potten voor buiten. Kom langs voor een veelzijdig assortiment aan buitenpotten van keramiek. Ons personeel laat u graag de laatste trends zien op het gebied van terracotta en geglazuurde potten. Voor vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 03/775 84 56 of u stuurt een e-mail naar info@bloemenhuis.be. Wji kijken uit naar uw bezoek!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie