Foam- en zijdebloemen

Naast onze verse snijbloemen, groene tuinplanten en bloeiende kamerplanten, hebben wij een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen en -planten. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van een echte orchidee te onderscheiden. Zijden bloemen worden steeds populairder en dat is niet voor niets. De foam bloemen lijken zo sterk op echte bloemen dat u het bijna niet gelooft. Bij het Bloemenhuis in Beveren ontdekt u een breed assortiment aan kunstbloemen. Onze kunstbloemen zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor blijven de kleuren lang mooi en kunt u de bloemen seizoen na seizoen weer opnieuw gebruiken.

Voordelen kunstbloemen

De voordelen van kunstbloemen zijn eindeloos. Bij Bloemenhuis zijn we dol op foam- en zijdebloemen. Wij zetten de voordelen van kunstbloemen voor u op een rijtje:

  • Kunstbloemen zijn duurzaam. Als u een kunstbloem aanschaft, kunt u deze een heel seizoen gebruiken. Als het seizoen voorbij is en u wilt switchen van look in huis, bergt u de kunstbloemen even op in de kast. Als het weer tijd is voor de pastelkleuren in de lente, tovert u de foambloemen zo weer uit de kast. De kunstbloemen gaan een veel langere tijd mee dan echte snijbloeemen.
  • U heeft er geen omkijken naar. U hoeft kunstbloemen geen water te geven, niet bezorgd zijn voor verbrande bladeren of huisdieren die uw bloemen stukbijten. 
  • Trendy kunstbloemen bestaan in alle kleuren, soorten en maten. Ook niet-bestaande kleuren en groottes. Speel met de realiteit door gekke combinaties te maken. Ga met de trends mee en koop kunstbloemen in de kleuren van het moment! Ontdek wat de trend van nu is in ons tuincentrum in Beveren! 
  • U heeft geen last van allergische reacties. Heeft u een allergie waardoor u helaas geen echte bos bloemen in huis kunt zetten? Dit komt niet voor met foam- en zijdebloemen. Omdat de bloemen zijn gemaakt van foam, kunststof en andere duurzame materialen, heeft u geen last van een kriebelende neus of rode ogen. 

Foam- en zijdebloemen - Bloemenhuis

Trendy kunstbloemen in huis

Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren. Kies bijvoorbeeld voor eucalyptus als kunsttak en combineer de eucalyptus met echte tulpen. Zo krijgt u een speels aanzicht en kunt u eindeloos variëren. De laatste trends op het gebied van kunstbloemen ontdekt u in het tuincentrum in Beveren. Onze specialisten helpen u graag bij het samenstellen van een mooi boeket. 

Kunstbloemen - Bloemenhuis

Kunstboeket zijdebloemen

Een boeket bloemen is niet van eindeloze duur. Na een paar weken verwelken de bloemen en moet u weer een nieuw boeket aanschaffen. Als u een boeket van kunstbloemen koopt, geniet u voor een veel langere tijd van de mooie bos. Kunstbloemen kunnen gemakkelijk worden gebruikt om een fraaie bos bloemen samen te stellen. Kom langs bij het Bloemenhuis om zelf de bloemen uit te kiezen, of koop een van de door ons met zorg samengestelde boeketten. U geniet langer van een kunstboeket en het is een prachtig cadeau. Kunstboeketten worden steeds meer gebruikt omdat ze hun waarde niet verliezen en er niet naar omgekeken hoeft te worden. 

Kunstbloemen bij Bloemenhuis in Beveren

Koop de mooiste, kleurrijkste en stijlvolste kunstbloemen bij het Bloemenhuis in Beveren. U vindt ons nabij Sint-Niklaas en Antwerpen. Kom langs en ontdek onze grote afdeling foam- en zjidebloemen. Wij zijn gespecialiseerd in verse snijbloemen maar helpen u graag op weg met de nieuwste trends omtrent kunstbloemen. Creeër prachtige creaties met eucalyptus, lelies, lavendel, katjes en nog veel meer. Wij zien u graag binnenkort bij het Bloemenhuis in Beveren. Plan uw route naar ons tuincentrum via onze contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau