Woonaccessoires

Op onze sfeer en cadeau afdeling vindt u altijd weer stijlvolle woonaccessoires om uw interieur net dat beetje extra te geven. Of het nu gaat om een mooi fotolijstje, of een mooi cadeau voor iemand die u lief is, op onze afdeling met woonaccessoires kunt u eindeloos inspiratie opdoen. Ook een cadeau voor uzelf is natuurlijk op zijn plek zo nu en dan, kom gezellig langs bij het Bloemenhuis in Beveren en u zult op onze afdeling met woonaccessoires meer dan genoeg mooie extra's voor uw interieur vinden!

Diverse woonaccessoires voor een stijlvol interieur

Op onze sfeer en cadeau afdeling vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires. Diverse materialen, kleuren en stijlen veranderen met de seizoenen en de laatste woon trends mee. Zo hebben wij een divers aanbod dat bestaat uit zowel tijdloze artikelen en materialen, als de laatste trends. U kunt hier de mooiste combinaties van maken om uw eigen woonstijl vorm te geven. Ook kunt u zelf met de seizoenen mee kleine elementen aanpassen, zoals de kleuren van de kaarsen die u in huis heeft. U vindt bij ons onder andere:

U kunt zelf prachtige combinaties maken, bijvoorbeeld door uw favoriete kamerplant te combineren met een stijlvol model pot en daarbij mooie kussentjes of kaarsen uit te kiezen. Ook fotolijstjes en beeldjes kunnen mooie combinaties vormen met de kleuren die u in huis heeft. Zo kunt u dit geheel op eigen wijze op elkaar afstemmen! Een mooi setje geurstokjes is ook zeer geschikt om cadeau te geven, evenals een set kaarsen waar veel mensen blij van zullen worden! 

Woonaccessoires Bloemenhuis Beveren

Combineer uw favoriete kleuren en materialen in uw interieur

Wilt u zonder een gehele verbouwing toch uw interieur meer naar wens maken? U zult versteld staan van het verschil dat u al kunt maken door het gebruik van andere kleuren en materialen op het gebied van woonaccessoires. Wilt u bijvoorbeeld meer licht en een natuurlijk uitstraling in uw interieur terug laten komen? Voeg dan bijvoorbeeld mooie lichte materialen en kleuren toe zoals mandwerk, bamboe en zachte lichte elementen zoals een plaid of kussen. In combinatie met bijvoorbeeld mooie kamerplanten of vetplantjes heeft u al snel een geheel andere interieur stijl! 

Bezoek het Bloemenhuis in Beveren voor woonaccessoires en meer

U bent van harte welkom bij het Bloemenhuis voor al uw wooninspiratie. Heeft u net een mooi boeket of een mooie kamerplant uitgekozen? Op onze interieur afdeling helpen wij u graag verder om deze te combineren met de mooiste vazen en potten, om hier in uw huis een prachtig geheel van te maken. Ook als u op zoek bent naar mooie stijlvolle cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag onze medewerkers gerust om advies indien nodig, dan helpen zij u graag verder. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 03/775 84 56, of door een mail te sturen naar info@bloemenhuis.be. Tot ziens bij het Bloemenhuis in Beveren, voor woonaccessoires en nog veel meer!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau