• 10000m2
    Sfeer en natuur

Snijbloemen

Ga direct naar boeketten 

Ga direct naar rouwarrangementen

Ga direct naar bruidsboeketten

Ga direct naar bloemen

Bent u op zoek naar mooie snijbloemen? Heeft u al eens een bezoek gebracht aan de bloemenshop in het Bloemenhuis in Beveren? Hier zijn dagelijks verse bloemen te vinden met een op de seizoenen afgestemd assortiment. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen. Laat een mooi bloemstuk opmaken door een van onze creatieve bloemschikkers. Kom langs bij het Bloemenhuis nabij Sint-Niklaas en Antwerpen en verras vandaag nog iemand met een prachtig boeket.

Snijbloemen_Bloemenhuis

Online boeket bestellen

Iedereen wordt vrolijk van mooie bloemen! Zou u iemand ook graag een bos bloemen cadeau willen doen? Heeft u zelf geen tijd om langs onze bloemenshop in Beveren te komen maar wilt u toch mooie en verse bloemen in huis? Dat kan! Bestel nu kleurrijke boeketten in onze webshop. Wij hebben een breed assortiment aan verse bloemen waaruit u kunt kiezen. 

Snijbloemen_Bloemenhuis

Assortiment online boeketten

In de webshop zijn diverse boeketten beschikbaar. Hier hebben we er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Boeket Pien: wanneer u een vrolijk boeket nodig heeft, dan is Boeket Pien een goede keuze. Dit is een vrolijk boeket in roze en blauw/paarse tinten.
  • Boeket Sanne: een ander mooi gekleurd boeket, is Boeket Sanne. Dit boeket is een bont gekleurd boeket die elk interieur flink opvrolijkt.
  • Boeket Daphne: bent u meer van de luxe en stijlvolle boeketten? Dan is Boeket Daphne een uitstekende keus! Dit boeket bestaat uit elegante witte bloemen en mooi groen.
  • Boeket Jennifer: een van onze sfeervolle boeketten is boeket Jennifer. Dit is een warm en sfeervol rood boeket met stijlvolle rode rozen. Dit boeket brengt echt sfeer in huis!

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Het gehele assortiment kunt u bekijken in onze webshop. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook plukboeketten en rouwstukken.

Boeketten kopen in Beveren

Wilt u ook graag een boeket kopen? U hoeft natuurlijk uw boeketten niet online te kopen, want u kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in Beveren bij het Bloemenhuis. Hier helpen onze ervaren bloemisten u maar al te graag met het samenstellen van een mooi boeket. Kies zelf uw favoriete bloemen of laat een van onze creatieve bloemisten een fantastisch boeket voor u samenstellen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze bloemshop in het Bloemenhuis. Onze contactgegevens en openingstijden vindt u op onze contactpagina.