• 10000m2
    Sfeer en natuur

Snijbloemen

Bent u op zoek naar mooie snijbloemen? Heeft u al eens een bezoek gebracht aan de bloemenshop in het Bloemenhuis in Beveren? Hier zijn dagelijks verse bloemen te vinden met een op de seizoenen afgestemd assortiment. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar  u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken.

Snijbloemen_Bloemenhuis

Online boeket bestellen

Van bloemen wordt iedereen vrolijk! Zou u iemand ook graag een bos bloemen cadeau willen doen, of heeft u zelf geen tijd om langs onze bloemenshop te komen, maar wilt u toch graag mooie en verse bloemen in huis? Bestel dan nu mooie boeketten in onze webshop. Wij hebben een breed assortiment waaruit u kunt kiezen.

Snijbloemen_Bloemenhuis

Assortiment online boeketten

In de webshop zijn er diverse boeketten beschikbaar. Hier hebben we er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Boeket Pien: wanneer u een vrolijk boeket nodig heeft, dan is Boeket Pien een goede keuze. Dit is een vrolijk boeket in roze, en blauw/paarse tinten.
  • Boeket Sanne: een ander mooi gekleurd boeket, is Boeket Sanne. Dit boeket is een bont gekleurd boeket die elk interieurs flink opvrolijkt.
  • Boeket Daphne: bent u meer van de luxe en stijlvolle boeketten, dan is Boeket Daphne een uitstekende keus. Dit boeket is van elegante witte bloemen en mooi groen.
  • Boeket Jennifer: een van onze sfeervolle boeketten is boeket Jennifer, dit is een warm en sfeervol rood boeket met stijlvolle rode rozen. Dit boeket brengt echt sfeer in huis.

Dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment. Het gehele assortiment kunt u bekijken in onze webshop. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook plukboeketten en rouwstukken.

Boeketten kopen in Beveren

Zou u ook graag een boeket willen kopen? U hoeft natuurlijk uw boeketten niet online te kopen, want u kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in Beveren bij het Bloemenhuis. Hier helpen onze ervaren bloemisten u maar al te graag met het samenstellen van een mooi boeket. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze bloemshop in het Bloemenhuis. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina.