Snijbloemen

Ga direct naar boeketten 

Ga direct naar rouwarrangementen

Ga direct naar bruidsboeketten

Ga direct naar bloemen

Bent u op zoek naar mooie snijbloemen? Heeft u al eens een bezoek gebracht aan de bloemenshop in het Bloemenhuis in Beveren? Hier zijn dagelijks verse bloemen te vinden met een op de seizoenen afgestemd assortiment. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen. Laat een mooi bloemstuk opmaken door een van onze creatieve bloemschikkers. Kom langs bij het Bloemenhuis nabij Sint-Niklaas en Antwerpen en verras vandaag nog iemand met een prachtig boeket.

Snijbloemen_Bloemenhuis

Online boeket bestellen

Iedereen wordt vrolijk van mooie bloemen! Zou u iemand ook graag een bos bloemen cadeau willen doen? Heeft u zelf geen tijd om langs onze bloemenshop in Beveren te komen maar wilt u toch mooie en verse bloemen in huis? Dat kan! Bestel nu kleurrijke boeketten in onze webshop. Wij hebben een breed assortiment aan verse bloemen waaruit u kunt kiezen. 

Snijbloemen_Bloemenhuis

 

Boeketten kopen in Beveren

Wilt u ook graag een boeket kopen? U hoeft natuurlijk uw boeketten niet online te kopen, want u kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in Beveren bij het Bloemenhuis. Hier helpen onze ervaren bloemisten u maar al te graag met het samenstellen van een mooi boeket. Kies zelf uw favoriete bloemen of laat een van onze creatieve bloemisten een fantastisch boeket voor u samenstellen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze bloemshop in het Bloemenhuis. Onze contactgegevens en openingstijden vindt u op onze contactpagina.