Bloemen

Bloemen zijn er in alle soorten en maten. Per seizoen biedt het Bloemenhuis weer prachtige bloemen in de mooiste kleuren. Bestel de mooiste bloemen bij het Bloemenhuis en verras uw geliefde of uzelf met mooie lentebloeiers, opvallende zomerkleuren, sfeervolle herfstbloemen of knusse bloemen in de winter. Voor elk seizoen heeft het Bloemenhuis in Beveren een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen. Kies eens een boeket met bloemen die u normaal niet kiest! Heeft u een allergie? Ook dan kunt u een boeket mooie bloeiers op tafel zetten. Vraag ons personeel welke bloemen wel en niet geschikt zijn!

Lentebloemen

In de lente kunt u bij ons terecht voor prachtige narcissen, pioenrozen en de stijlvolle cestrum. Creëer de leukste boeketten met deze lentebloemen of laat u verrassen door een bos bloemen in het Bloemenhuis in Beveren. In onze online bloemenshop vindt u alle soorten bloemen die in de lente helemaal in zijn! Fleur uw interieur op met verse bloemen. Vrolijk uw partner op met frisse narcissen. Bedank uw moeder of vader voor alles wat ze in de afgelopen tijd voor u hebben gedaan door een bos pioenrozen voor het te kopen.
Lentebloemen - Bloemenhuis

Zomerbloemen

Ook in de zomer heeft het Bloemenhuis weer bloemen die uw huis, tuin of kantoor weer helemaal hot maken! Zomers brengt de zon nog meer kleur aan uw boeket. Als de zon door het raam naar binnen schijnt en uw boeket op tafel prachtig oplicht, kunt u niet anders dan een geweldige glimlach op uw gezicht toveren. Wat dacht u van de opvallende gladiool? Deze lange, bloem koopt u meestal wanneer deze nog dicht zit, maar als deze bloeit, dan kleuren de bloemen in elke gewenste kleur. Gloriosa's passen bij elke vrolijke zomerjurk en brengen de zon in huis, zelfs als deze zomers even niet schijnt.

Bloemen voor de herfst en winter

Tijdens de druilerige herfstdagen en de donkere wintermaanden is een mooi boeket die uw huis opfleurt, geen overbodige luxe. Breng sfeer in huis met deze herfst- en winterbloemen. Wat dacht u van de Physalis, deze vrolijke lampionplant is dé eye-catcher in uw vaas. De prachtige oranje kleuren stralen als geen ander en staan ook nog eens leuk tijdens Halloween! De veronica is een perfecte bloem voor in een zwierig veldboeket. De blauwe, kegelvormige bloemen is onmisbaar in elk herfstboeket. Denk in de herfst ook aan de rozenbottels: rozenstruiken die uitgebloeid zijn laten prachtige stengels met rozenbottels over. Wie zegt dat de herfst geen kleurrijk seizoen kan zijn, heeft nog nooit het juiste herfstboeket op tafel gezet! Asters kunnen vrijwel elk seizoen en u raakt hier nooit op uitgekeken. Bekijk ons assortiment in de online bloemenshop of kom langs in Beveren!

Herfstbloemen - Bloemenhuis

Haal uw bloemen bij Bloemenhuis in Beveren

Ons assortiment wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Op verzoek kunt u zelf een boeket naar wens samenstellen, hierbij kiest u zowel de bloemen als het bijpassend groen. Vaak zorgen een paar takken groen in een enkele bos bloemen al voor een mooi effect. Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Wilt u meer advies over u ervoor zorgt dat uw boeket zo lang mogelijk mooi blijft? Vraag een van onze ervaren bloemisten in het Bloemenhuis om advies! Wij helpen u graag.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Snijbloemen