Bruidsboeketten

Bij de mooiste dag hoort van uw leven hoort ook het mooiste bruidsboeket van uw leven. Heeft u al helemaal een idee in uw hoofd hoe u het bruidsboeket wilt hebben? Onze bloembind(st)ers doen er alles aan om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Samen bespreken we de mogelijkheden en deelt u de door u gewenste kleur, bloemensoort en grootte van het boeket. De rest doen wij! Wij zoeken de mooiste bloemen bij elkaar en binden deze snijbloemen tot een prachtig geheel. Wilt u de steel van het boeket omwikkelen met lint of een ander materiaal? Dat kan! Ook voor versieringen als parels, kralen of steentjes in het boeket bent u bij het Bloemenhuis aan het goede adres. Wij maken het boeket geheel naar uw wens, zodat u deze dag niet zult vergeten. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bruidsboeket

Een bruidsboeket mag natuurlijk niet ontbreken op de mooiste dag van uw leven. Wellicht heeft u al helemaal uitgedacht welke bloemen u wilt verwerken in het bloemstuk. Onze ervaren bloembind(st)ers geven u graag advies op het gebied van de soorten bloemen die in het boeket komen. Niet alle bloemen gaan namelijk even goed samen. Sommige bloemen hebben een langere levensduur dan andere bloemen. Trouwt u in het weekend? Ook dan is het mogelijk om uw trouwboeket te laten maken. Haalt u het boeket zelf op of wilt u het boeket laten bezorgen op locatie? Bespreek de mogelijkheden met ons personeel in het Bloemenhuis in Beveren. Wij denken graag mee en dragen graag ons steentje bij aan de mooiste dag van uw leven.

Bruidsboeket - Bloemenhuis

Corsage

Niet alleen het bruidsboeket is belangrijk op de trouwerij, ook de corsages mogen niet ontbreken. Ontwerp de corsages in dezelfde kleurstelling als het bruidsboeket voor een mooi geheel op de grote dag. De bruidegom en zijn bruidsjonkers dragen een corsage en vormen zo een geheel met de bruid en haar bruidsmeisjes. Ook kunt u ervoor kiezen om belangrijke gasten op de bruiloft een corsage te geven. Hierbij dragen de heren op de bruiloft de corsage met het steeltje naar beneden en de bloemen omhoog in het knoopsgat van de linker revers. Dames dragen de corsage op de linkerborst met het steeltje omhoof en de bloemen naar beneden. Wilt u meer informatie over corsages? Onder genot van een kop koffie of thee spreekt onze bloembindster uw wensen door.

Bruiloft Corsage - Bloemenhuis

Bloemversiering

Om de bruiloft helemaal af te maken, kiest u voor bloemversiering op de tafels of op de stoelen bij de ceremonie. Laat u de gasten overnachten? Dan is het een leuke binnenkomer als u een roos op het bed van de genodigden neerlegt met een persoonlijk kaartje. Op de tafels tijdens de receptie plaatst u overal prachtige bloemversiering in kleine vaasjes, kransen of in hangpotten aan het plafond. Combineer bloemen met bijpassende linten, tafelkleden, kaarsen en servetten. Onze bloembind(st)ers voorzien u graag van advies en komen graag met creatieve ideeën. Heeft u nog geen idee wat u wilt met de bloemversiering? Geen probleem, wij helpen u graag op weg. Elke bruiloft is een unieke gebeurtenis en zo behandelen wij onze aanvragen ook. Uw aanvraag is nooit hetzelfde als een andere aanvraag. Zo heeft u te allen tijde unieke bloemversiering, kleuren en boeketten op uw bruiloft. Niet alleen het boeket is belangrijk maar ook de corsages en eventuele bloemversieringen in het haar of hoed.

Bloemversiering - Bloemenhuis

Bruiloft bloemen Beveren

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is omtrent trouwboeketten, bruiloftbloemen, corsages, bruidsboeketten en bloemversiering? Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in ons tuincentrum in Beveren. Onze bloembind(st)ers bespreken de mogelijkheden en laten u  enkele voorbeelden zien van eerdere bruidsboeketten. Heeft u al een idee wat u zoal zou willen? Neem een foto mee van het door u gewenste boeket en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zien u graag bij het Bloemenhuis in Beveren. Samen maken wij van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven. 

Neem contact op

Bekijk meer productgroepen in de categorie Snijbloemen