Rouwarrangementen

Elke gelegenheid verdient een prachtig bloemstuk. Ook voor rouwarrangementen bent u bij het Bloemenhuis aan het goede adres. Het laatste afscheid van uw dierbare(n) maken wij tot een prahtige herinnering met een memorabel rouwstuk. Wij maken rouwarrangementen naar uw wensen en kleuren. Bespreek de mogelijkheden met ons personeel in het Bloemenhuis. Wij maken het bloemstuk geheel naar uw wens. Wilt u een klassiek bloemstuk of wilt u een rouwarrangement in de vorm van een hart? Ook de soort bloemen en de kleur bloem bepaalt u geheel zelf. Ook kiest u zelf of u een bloemstuk met of zonder lint wilt. Wij adviseren u graag in de keuze van kleur en bloemsoort. Samen met u maken wij het gewenste rouwstuk waarmee u de laatste groet doet aan uw dierbare(n). Maak een afspraak of kom langs in ons tuincentrum in Beveren. Wij zorgen voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement. 

Rouwarrangement - Bloemenhuis

Grafstukken

Zoekt u een prachtig bloemstuk om uw laatste groet aan een vriend, vriendin, collega, familielid of goede kennis te tonen? Bij het Bloemenhuis in Beveren hebben wij grafstukken, groot en klein, om uw deelneming te tonen. Kies zelf de gewenste kleursamenstelling, wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooi grafstuk. Was de overleden persoon gek op bijvoorbeeld lelies? Wij doen er alles aan om een mooi grafstuk met lelies te maken. Ook als de overledene fan was van gerbera's, verwerken wij de mooiste gerbera's voor u in een prachtig grafstuk. Wilt u een rouwboeket voor op de kist of een grafstuk voor op het graf? Wat uw wens ook is, wij zorgen ervoor dat de laatste wens van uw dierbare(n) in vervulling gaan. 

Rouwkrans

Wilt u een speciale rouwkrans voor iemand laten maken? Is iemand wie zeer dierbaar voor u was overleden? Toon uw laatste eerbetoon aan uw vriend, vriendin of familielid door een prachtige rouwkrans te laten maken. Het frame van de rouwkrans vult u geheel naar eigen wens op met de door u gewenste bloemen. Kies zelf de kleurstelling die u mooi vindt. Zo gaan puur witte rozen prachtig samen met groene bladeren van eucalyptus en varen bladeren. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van de rouwkrans, zonder dat wij uw idee overnemen. U staat geheel centraal in dit proces. De bloembind(st)ers in het Bloemenhuis doen er alles aan om uw rouwkrans zo mooi mogelijk te maken. U kunt de rouwkrans op de dag van de crematie of de begrafenis bij ons afhalen. Bent u niet in de gelegenheid om de rouwkrans op te halen? Bespreek de leveringsmogelijkheden met ons personeel in het tuincentrum. Wij denken graag mee en staan voor u klaar!

Rouwkrans - Bloemenhuis

Rouwbloemen Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een professionele bloembind(st)er bij wie u rouwbloemen kunt bestellen en reserveren? Kom langs bij het Bloemenhuis in Beveren en bespreek de mogelijkheden. Onze bloembind(st)ers zijn gespecialiseerd in het maken van memorabele rouwstukken. Hiermee geeft u een prachtig laatste eerbetoon aan uw dierbare(n). U bepaalt het budget, de kleur en de soort bloemen, wij doen de rest. Bespreek samen met ons personeel wanneer u het rouwstuk of de rouwbloemen wilt komen ophalen. Ook als u niet in de gelegenheid bent om de bloemen op te halen, bieden wij een leveringsservice aan en zorgen wij dat het rouwboeket in perfecte staat op de locatie arriveert. Wij staan u graag bij in deze moeilijke tijd. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken of bel ons op 03/775 84 56. Hopelijk zien wij u snel bij het Bloemenhuis in Beveren.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Snijbloemen