Vaste planten

Voor vaste planten bent u in de webshop van Bloemenhuis aan het juiste adres! U vindt in onze webshop diverse soorten vaste planten, waarmee u uw tuin vorm kunt geven. Een zeer grote verscheidenheid aan planten kunt u allemaal in onze webshop bestellen. Van de verschillende planten zijn er vaak ook diverse varianten verkrijgbaar waarmee u uw tuin geheel naar wens vorm kunt geven. Bekijk in het onderstaande product overzicht ons aanbod aan vaste planten, of kom bij ons langs in Beveren. Wilt u planten voor een specifieke bloeimaand of in een bepaalde kleur? Maak dan gebruik van het productfilter links aan de pagina, om gemakkelijker uw gewenste planten te vinden.

 

OPGELET : Onze catalogus toont ons hele assortiment, niet de voorraad in de winkel!

Contacteer ons indien u de beschikbaarheid wilt nagaan.

Bestellingen van tuinplanten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verwerkt. 

Open filters Sluit filters

Verfijn resultaten

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 1562 producten

Online vaste planten bestellen

In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel uw favoriete vaste planten bestellen. Het aanbod is heel uitgebreid en divers, maar u kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Lavendel (Lavandula)
  • Klokjesbloem (Campanula)
  • Zonnehoed (Echinacea)
  • Lampenpoetsersgras (Pennisetum)
  • Russische Salie (Perovskia)

Vaste planten zijn meerjarig, wat betekent dat u er ieder jaar weer opnieuw plezier van heeft. In de border of in grote plantenbakken zijn vaste planten ieder jaar weer een genot om naar te kijken. Met vaste planten kunt u eigenlijk de belangrijkste contouren van uw tuin vormgeven. Daarnaast kunt u natuurlijk met andere planten en potten zorgen voor variatie per jaar of per seizoen.

Vaste planten Bloemenhuis

Wintergroene of winterharde vaste planten

Vaste planten kunnen wintergroen en winterhard zijn. Wanneer de planten wintergroen zijn, behouden ze het blad gedurende de winter. De meeste planten zijn echter winterhard, wat betekent dat ze na de winter weer groeien, maar tijdens de winter wel terugtrekken om de plant te beschermen tegen de vorst. Het voordeel van het planten van vaste planten is dat u weet waar op verschillende plekken in uw tuin ieder seizoen weer bepaalde planten staan. Deze kunt u dan combineren met éénjarige planten of met bloembollen om dit te blijven variëren. 

Tips voor het onderhouden van vaste planten

Verschillende vaste planten hebben verschillende wensen op het gebied van grond en voedingsstoffen. Door middel van de juiste grond- en meststoffen kunt u uw planten precies de juiste verzorging aanbieden. Daarnaast komt natuurlijk het voldoende water geven en snoeien, want ook dat is essentieel. Door de plant te snoeien stimuleert de groei juist en blijft deze langer in bloei. Voor de meeste planten in het voorjaar de juiste tijd om te snoeien. Houd rekening met zwakke plekken van de plant, zoals dorre takken die u kunt wegsnoeien, maar kijk ook naar de ruimte vorm die de plant aanneemt als deze verder groeit. 

Vaste planten Bloemenhuis

Vaste planten bestellen bij Bloemenhuis.be

In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel uw favoriete vaste planten bestellen. Kunt u niet de vaste planten vinden die u graag wilt hebben? U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel waar wij van dinsdag tot en met zondag met veel plezier voor u klaar staan! Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 03/775 84 56 of door een mail te sturen naar info@bloemenhuis.be. Graag tot ziens!