Tuinplanten

Bent u op zoek naar mooie tuinplanten? Dan is een bezoek aan Het Bloemenhuis in Beveren zeker aan te raden. Bij Het Bloemenhuis vind u diverse soorten tuinplanten in allerlei verschillende maten. Heeft u een grote tuin, of juist een balkon? Er is voor ieder een geschikte tuinplant. Mocht u graag meer informatie krijgen over onze tuinplanten, dan zijn onze ervaren medewerkers aanwezig om u te helpen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 03/775 84 56.

Tuinplanten_Bloemenhuis

Populaire tuinplanten

Weet u al wat voor tuinplanten u zou willen aanschaffen? Om alvast wat inspiratie op te doen hebben wij een aantal populaire tuinplanten voor u op een rijtje gezet:

  • De Hortensia: de populaire Hortensia staat bekend als een mooie, kleurrijke tuinplant. Deze plant komt voornamelijk voor in de kleuren roze, paars en blauw. Leuk om te weten: wanneer de plant in een zure grond staat wordt de Hortensia blauw en in een minder zure grond wordt de plant roze.
     
  • De Lavendel: de tuinplant Lavendel is een zeer populaire plant vanwege de mooie diep paarse kleur en natuurlijk de heerlijke geur die deze plant verspreidt. Lavendel is een kleine vaste tuinplant voor in de tuin. De plant wordt namelijk niet hoger dan één meter en doet klein aan door de dunne stengels waar de plant uit bestaat.
     
  • De Geranium: de Geranium wordt steeds populairder. Het is misschien wel één van de meest populaire tuinplanten aan het worden. Wij geven de liefhebbers van deze tuinplant geen ongelijk! De Geranium is namelijk alles behalve saai en in veel verschillende, sprekende kleuren te verkrijgen bij Het Bloemenhuis.

Tuinplanten_Bloemenhuis

Tuinplanten combineren

Het is leuk om verschillende soorten tuinplanten met elkaar te combineren. Door te combineren met geuren, kleuren, hoogtes en groottes resulteren in de meest prachtige plekjes in uw tuin of balkon. U kunt daarin ook nog onderscheid maken tussen combinaties speciaal voor het aantrekken van vlinders en bijen of bijvoorbeeld wuivende siergrassen.

Het is leuk om te spelen met verschillende kleurcombinaties, of juist te werken met één kleur in verschillende groottes. Naast kleurcombinaties kan de manier om de beplanting neer te zetten de sfeer in uw tuin/balkon bepalen. Bij grote strakke groepen krijg je met dezelfde soort planten een tuin met een modern uiterlijk. Heb je daarentegen eenlingen of drie plantjes bij elkaar dan krijg je snel een soort liefhebberstuin die er romantisch uitziet. Aan u de keus!

Tuinplanten_Bloemenhuis

Tuinplanten kopen in Beveren

Mooie tuinplanten koopt u bij Het Bloemenhuis in Beveren. Mocht u nog twijfelen welke tuinplanten het meest geschikt zijn voor uw tuin of balkon, dan helpen onze medewerkers u maar al te graag met het maken van een keuze. Wij hebben een zeer breed aanbod, dus wat uw smaak ook is, er zal zeker een tuinplant voor u bijzitten. Daarnaast hebben wij nog onder andere vele woonaccessoires en kamerplanten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Het Bloemenhuis! Onze contactgegevens en locatie kunt u vinden op onze contactpagina.