Potterie

Mooie stijlvolle potterie maakt uw interieur helemaal af. Een nieuwe plant, of een mooi vol boeket wilt u uiteraard graag op een mooie manier combineren met de rest van uw interieur. Dan is de juist pot of vaas een belangrijke keuze! Wij hebben een uitgebreid assortiment met diverse soorten, maten en materialen potterie. Bij het Bloemenhuis in Beveren bent u aan het juiste adres! Bekijk de verschillende soorten en materialen en combineer deze met uw favoriete bloemen of kamerplanten voor een prachtige uitstraling in uw interieur! 

Kamerplanten en tuinplanten in potten en bakken

Als u ervoor kiest om uw planten in potten en bakken te doen, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze een betere verzorging nodig hebben dan planten in de grond. Er is een zeer groot en divers aanbod aan potten en bakken voor zowel tuinplanten als kamerplanten. Het voordeel van geglazuurde potten is dat het water in de potten minder verdampt dan in terracotta potten. In de roodstenen terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil waarbij de goedkopere versies een stuk poreuzer zijn. Deze kunnen in de winter zelfs stuk vriezen als ze buiten staan. Zo zijn er verschillende factoren waar u rekening mee dient te houden bij de combinatie van uw plant en pot of bak. Uiteraard helpen wij u daar graag bij en kunt u bij ons terecht met al uw vragen! 

Potterie Bloemenhuis Beveren

Potterie in verschillende soorten en maten

Op onze potterie afdeling vindt u een grote verscheidenheid aan soorten potterie. Het formaat, de kleur en het materiaal zijn uiteraard van grote invloed op de stijl en uitstraling van een nieuwe vaas of plantenbak. U vindt bij ons in ieder geval de volgende materialen:

Combineer uw favoriete kamerplant met een prachtige bloempot

Wilt u uw salontafel iets gezelliger maken? Of is er nog een lege hoek in huis die wel wat extra sfeer kan gebruiken? Een mooie kamerplant kan al heel veel verschil maken! Een mooie grote plant in een robuuste plantenbak is een sfeervolle toevoeging aan uw interieur, maar ook kunt u kiezen voor kleine vetplantjes in authentieke potjes als u iets minder ruimte beschikbaar heeft. De laatste tijd komt mandwerk weer op verschillende manieren terug om een tropische en natuurlijke sfeer in huis te brengen.

Kom langs bij het bloemenhuis in Beveren voor potterie en meer! 

Een prachtig vers boeket in uw favoriete kleuren van het moment, verdient natuurlijk een mooie vaas waarin het echt tot zijn recht komt. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres, om meteen de mooiste combinaties te maken met uw nieuwe aanwinsten. U bent van harte welkom bij het Bloemenhuis in Beveren waar wij met veel plezier voor u klaar staan! Indien u vragen heeft helpen wij u graag op weg met adviezen en meer informatie. Ook kunt u contact met ons opnemen, door te bellen naar 03/775 84 56, of door een mail te sturen naar info@bloemenhuis.be. Tot ziens bij het Bloemenhuis in Beveren!