Sfeer en cadeau

Alles voor sfeer en cadeau kunt u vinden bij het Bloemenhuis in Beveren. Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor prachtige gietijzeren vazen die zowel binnen als buiten goed tot z'n recht komen of mooie zijde bloemen en planten om een moeilijke hoek in uw huis op te vrolijken. Het glaswerk in diverse kleuren kunt u mooi combineren met planten en bloemen. Hippe kussens en een groot assortiment aan kaarsen en sfeerverlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en u blijft op de hoogte van de nieuwste tuinideeën. Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere verjaardag of gelegenheid wel een leuk cadeau vinden. 

Sfeer en cadeau_Bloemenhuis

Interieurtips woonkamer

Heeft u een kleine woonkamer en zou u graag meer ruimte willen creëren? Maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Hieronder vindt u diverse tips van het Bloemenhuis hoe u dit precies kunt aanpakken:

  • Maak handig gebruik van verschillende ‘geheime’ opbergruimtes. Zo zijn er verschillende bankjes waarvan u de klep open kunt klappen. Hier kunt u bijvoorbeeld spullen in bewaren die u niet kwijt kunt in uw woonkamer.
  • Hang een grote spiegel op. Op deze manier houdt u eigenlijk een beetje uw ogen voor de gek. Met een spiegel lijkt een ruimte namelijk groter of denkt u dat de kamer doorloopt.
  • Zorg ervoor dat er zo min mogelijk losse spullen op de vloer staan. Hoe meer vloeroppervlakte u ziet, hoe groter uw huis lijkt!
  • Groepeer uw spullen. Zet bijvoorbeeld al uw kamerplantjes bij elkaar in de kast, of al uw fotolijstjes op een wandplank. Daarmee creëert u meer rust en is het ook nog eens leuk om naar te kijken. Deze oplossing zorgt ook voor een optische vergroting van uw kamer.
  • Tot slot de laatste tip om uw huis groter te laten lijken: houd rekening met kleurgebruik. Zo raden wij u aan om niet teveel gebruik te maken van verschillende soorten kleuren. Creëer rust en kalmte door natuurlijke kleuren met één opvallende kleur te combineren.

Sfeer en cadeau-artikelen kopen in Beveren

Voor allerlei mooie sfeer en cadeau-artikelen moet u bij het Bloemenhuis in Beveren zijn. Zou u ook graag meer advies willen krijgen over welke woonaccessoires het best bij u in huis zouden staan? Dan helpen onze medewerkers u maar al te graag op weg. Bekijk onze openingsuren en contactgegevens op de contactpagina. Graag tot ziens bij tuincentrum het Bloemenhuis!