• 10000m2
    Sfeer en natuur

Sfeer en cadeau

Alles voor sfeer en cadeau kunt u vinden bij het Bloemenhuis in Beveren. Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor prachtige gietijzeren vazen die zowel binnen als buiten goed tot z'n recht komen of mooie zijde bloemen en planten om een moeilijke hoek in uw huis op te vrolijken. Het glaswerk in diverse kleuren kunt u mooi combineren met planten en bloemen. Hippe kussens en een groot assortiment aan kaarsen en sfeerverlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en u blijft op de hoogte van de nieuwste tuinideeën. Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere verjaardag wel een leuk cadeau vinden. 

Sfeer en cadeau_Bloemenhuis

Interieur tips woonkamer

Heeft u een kleine woonkamer? En Zou u graag meer ruimte willen creëren? Maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Hieronder vindt u diverse tips van het Bloemenhuis hoe u dit precies kunt aanpakken:

  • Maak handig gebruik van verschillende ‘geheime’ opbergruimtes. Zo zijn er verschillende bankjes die u open kunt maken en bijvoorbeeld spullen in kunt bewaren die u niet kwijt kunt in uw woonkamer.
  • Hang een grote spiegel op. Op deze manier houdt u eigenlijk een beetje uw ogen voor de gek. Met een spiegel lijkt een ruimte namelijk groter of denkt u dat de kamer doorgaat om de hoek.
  • Zorg ervoor dat er zo min mogelijk spullen op de vloer staan, hoe meer vloeroppervlakte u namelijk ziet, hoe groter uw huis lijkt. 
  • Groepeer uw spullen. Zet bijvoorbeeld al je plantjes bij elkaar in de kast, of al je fotolijstjes. Daarmee creëer je meer rust en is het ook nog eens leuk om naar te kijken én het oogt natuurlijk weer groter.
  • Tot slot de laatste tip om uw huis groter te laten lijken, houdt rekening met kleurgebruik. Zo raden wij u aan om niet teveel gebruik te maken van verschillende soorten kleuren.

Sfeer en cadeau artikelen kopen in Beveren

Voor allerlei mooie sfeer en cadeau artikelen moet u bij het Bloemenhuis in Beveren zijn. Zou u ook graag meer advies willen krijgen over welke woonaccessoires het best bij u in huis zouden staan? Dan helpen onze medewerkers u maar al te graag op weg. Bekijk onze openingsuren en contactgegevens op de contactpagina. Graag tot ziens bij tuincentrum het Bloemenhuis!