Kaarsen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht.  In ons tuincentrum kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet, zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen. Bij Het Bloemenhuis in Beveren kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting.

Kaarsen_Het Bloemenhuis

Stylingtips voor kaarsen in huis

Wilt u ook graag mooie nieuwe kaarsen kopen bij het Bloemenhuis in Beveren, maar kunt u nog wel wat inspiratietips gebruiken op het gebied van hoe u de kaarsen het best kunt plaatsen in uw interieur? Het Bloemenhuis heeft een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

  • Maak gebruik van meerdere kaarsen: met meerdere kaarsen op één plek creëert u een hele stoere maar tegelijkertijd ook gezellige sfeer in huis.
  • Gebruik kaarsen in diverse hoogtes: door kaarsen in verschillende hoogtes neer te zetten krijgt u een veel mooier effect dan wanneer u allemaal kaarsen van dezelfde hoogte bij elkaar zet. 
  • Combineer kaarsen met accessoires: zo kunt u bijvoorbeeld uw geurkaars op een spiegeldienblad neerzetten. Hiermee creëert u een luxe en stijlvolle uitstraling. Ook hebben we verschillende soorten kandelaren waar u mooie, lange kaarsen in kunt stoppen.

Naast kaarsen hebben we natuurlijk ook kussens en andere woonaccessoires om uw huis gezellig aan te kleden.  

Kaarsen_Het Bloemenhuis

Kaarsen kopen bij Het Bloemenhuis in Beveren

Het wordt langzaam weer kouder en de donkere dagen zijn weer bijna aangebroken, een ideaal moment om de mooiste kaarsen te halen bij Het Bloemenhuis in Beveren. Met kaarsen maakt u uw interieur extra warm en gezellig. Kaarsen brengen daarnaast licht in de donkere dagen. Geurkaarsen brengen ook nog eens een heerlijke geur met zich mee. Kom gezellig bij Het Bloemenhuis in Beveren langs om kaarsen te halen die het best bij u en uw interieur passen. Bekijk onze openingsuren op de contactpagina. We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau