Meststoffen

Meststoffen zijn nodig om uw planten te voorzien van de juiste voeding. Koop nu uw meststoffen bij ons tuincentrum in Beveren of vraag advies over het gebruik van meststoffen aan onze medewerkers. Laat uw gazon en planten er prachtig uitzien met de meststoffen van Bloemenhuis. 

Samengestelde en enkelvoudige meststoffen kopen

Bij meststoffen wordt er onderscheid gemaakt tussen samengestelde en enkelvoudige meststoffen. Samengestelde meststoffen zijn meststoffen met extra toevoegingen, wat deze meststoffen geschikt maakt voor specifieke planten of het gazon. Deze meststoffen zorgen ervoor dat de planten in uw tuin, woonkamer of op het balkon de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen om zo lang mogelijk gezond te blijven. Enkelvoudige meststoffen stimuleren de groei van uw planten door een hoog stikstofgehalte. In ons assortiment vindt u onder andere de volgenden verschillende soorten samengestelde meststoffen:

  • Meststoffen voor het gazon
  • Meststoffen voor uw siertuin
  • Meststoffen voor de moestuin
  • En nog veel meer... 

meststoffen-kopen-belgie

Een gezonde tuin door meststoffen

Door de juiste meststoffen toe te voegen aan de grond in uw tuin zorgt u voor een gezonde tuin. Zo vindt u onder de speciale meststoffen vooral specifieke meststoffen, voor specifieke planten. Naast dat er een verschil gemaakt wordt tussen samengestelde en enkelvoudige meststoffen, wordt er ook een verschil gemaakt tussen biologische en chemische meststoffen. Zo bestaat er biologische mest, maar ook kunstmest. Onder biologische meststoffen valt onder meer beendermeel en bloedmeel. Dit zorgt voor een sterke en rijke groei met een goede wortelontwikkeling van uw tuinplanten. Voor meer verschillen tussen biologische meststoffen en chemische meststoffen komt u naar Bloemenhuis. 

Meststoffen kopen bij Bloemenhuis

Meststoffen van de beste kwaliteit koopt u bij Bloemenhuis. Op onze afdeling grond- en meststoffen vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten meststoffen, geschikt voor allerlei soorten planten en gazon. Koop uw biologische mest, kunstmest of gazonmest bij Bloemenhuis en u bent ervan verzekerd dat u de best meststoffen koopt. Voor vragen en advies over het gebruik van meststoffen kunt u contact opnemen of langskomen bij ons tuincentrum in Beveren. Onze medewerkers helpen u graag. Hopelijk tot ziens bij Bloemenhuis!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grond- en meststoffen