Boeketten

Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. In de lente geniet u van prachtige pastelkleuren, in de zomer ziet u veel vrolijke kleuren en in de herfst verblijden wij u met warme kleuren als rood en oranje. Zelfs in de winter kunt u bij het Bloemenhuis terecht voor de mooiste winterboeketten. Waar wacht u nog op? Kom naar het Bloemenhuis in Beveren, nabij Sint-Niklaas en Antwerpen voor de creatiefste boeketten voor elk budget. Bloemen vrolijken iedereen op. Het is een zeer attente manier om te laten weten dat u aan iemand denkt. Wenst u iemand beterschap of veel sterkte? Dan vrolijkt een mooi boeket met bloemen de persoon al snel op! Kies een van onze prachtige boeketten die wij met zorg en liefde voor u samenstelden. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook in de regio!

Bestel uw bloemenboeket bij het Bloemenhuis!

Kies nu uw perfecte bos bloemen en bestel gemakkelijk uw bloemenboeket bij u thuis. Wilt u een bloemenboeket bij een vriend, vriendin of familielid laten bezorgen? Wij bezorgen in de regio voor een klein bedrag. Dit bedrag komt separaat bij de bestelling van uw boeket. U kunt natuurlijk ook altijd het gewenste boeket bij ons ophalen in het Bloemenhuis in Beveren. Vanuit SInt-Niklaas en Antwerpen zijn wij goed te bereiken. Ons Bloemenhuis biedt 10.000 m2 aan sfeer en groen. Plan een dagje uit met een vriend of vriendin en ervaar ons sfeervolle tuincentrum. Onze bloemen worden dagelijks vers aangeleverd, hierdoor heeft u te allen tijde een fris bloemenboeket!

Snijbloemen boeket - Bloemenhuis

Boeketten voor elke soort gelegenheid

Bij het Bloemenhuis in Beveren stellen wij boeketten samen voor elke soort gelegenheid. Zeg 'proficiat' of 'ik denk aan u' met een prachtig boeket en geef niet alleen bloemen, maar ook liefde cadeau. Bent u op zoek naar het perfecte boeket voor uw bruiloft? Neem dan eens een kijkje bij onze bruidsboeketten. Het boeket kan geheel op uw wensen worden afgesteld en onze bloemisten zorger ervoor dat uw boeket op de mooiste dag van uw leven helemaal aan uw wens voldoet! Ook voor minder vrolijke gelegenheden zoals het laatste afscheid heeft het Bloemenhuis vele opties. De laatste groet gaat vaak gepaard met mooie rouwarrangementen. Kies de favoriete bloemen van uw geliefde en neem op een speciale manier afscheid. Voor elke soort gelegenheid heeft het Bloemenhuis de geschikte boeketten. Neem een kijkje in onze bloemenwebshop of vraag naar de mogelijkheden!

Snijbloemen boeket kopen

Koop een vers boeket snijbloemen met een versgarantie van minimaal 1 week bij het Bloemenhuis in Beveren. Onze snijbloemen zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u altijd een prachtig boeket waar u extra lang van geniet. Geeft ueen boeket van het Bloemenhuis cadeau? Dan kunt u de ontvanger vertellen dat zij een waar kwaliteitsboeket op tafel hebben staan. U haalt graag uw boeketten bij het Bloemenhuis, u bent er zeker van dat de bloemen lang mooi blijven en wij doen ons best u elke keer weer te verrassen met unieke soorten en kleuren. Kom binnenkort bij ons langs op de bloemafdeling in Beveren. U vindt het Bloemenhuis in de buut van Melseledijk, Zillebeek, Westakkers, Kruibeke en Antwerpen. Plan uw route via onze contactpagina. Tot snel bij het Bloemenhuis!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Snijbloemen