Prunus padus 'Le thoureil'

Prijs 79,00

Korte omschrijving

Meerstammig

  • Aantal

Prunus padus 'Le thoureil'

Prijs 79,00

Korte omschrijving

Meerstammig

  • Aantal
Prunus padus 'Le thoureil'
Prunus padus 'Le thoureil'
Prijs 79,00

Deze variëteit 'Le Thoureil', afkomstig van Minier, is een kleine en makkelijk groeiende boom, rechtopstaand en bedekt met lange trossen witte, amandelgeurende bloemen in april-mei. De schors is bruin met roestkleurige vlekken. Aan het einde van de zomer verschijnen er kleine eetbare, maar bittere bessen, goed voor azijn en andere eeuwenoude recepten. Kan als struik gevormd worden.

Van lente tot herfst is de Prunus Padus Le Thoureil de wonderlijke fontein van de tuin : zijn soepele, rechtopstaande en dan dalende takken zullen je verrassen met een royale bloei van witte trossen en zullen vlinders aantrekken met zijn zoete amandelgeur. In de zomer en tot in de herfst, zijn de kleine rode bessen en dan zwart het feest van de vogels.

Robuust en snelgroeiend, de Europese Vogelkers Le Thoureil zal u niet teleurstellen : zeer resistent, het is tevreden met arme grond en zelfs kalksteen, bestand tegen wintertemperaturen en ziekten en plagen ; geplant in de zon of halfschaduw, er wordt zelfs gezegd dat het helpt om het terrein te nat te maken!

  • Kluit / Pot
    in pot
  • Maat
    200/250

U kunt een ruim assortiment vaste planten, boeketten & benodigdheden bij ons online bestellen en afhalen op het volgende adres: 

Dweerse Kromstraat 66
B-9120 Beveren

Telefoonnummer: 03/775 84 56
info@bloemenhuis.be

Voor leveringen van planten & benodigdheden bedraagt de levertijd 10 tot 15 werkdagen. U wordt steeds op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

Boeketten die voor 13u besteld worden, kunnen dezelfde dag nog geleverd worden.

De webshop toont steeds ons volledige assortiment, niet onze voorraad.

De levertijd van dit product kan afwijken van de standaard levertijd.
Voor meer informatie over de voorraad kunt u contact met ons opnemen. 

Telefoonnummer: 03/775 84 56
info@bloemenhuis.be

Kom eens langs bij Bloemenhuis Van Hove!

Laat je inspireren bij Bloemenhuis. Wij bieden een ruim assortiment aan allerlei mooie producten om uw tuin én huis op te fleuren! 
Denk bijvoorbeeld aan tuinplanten en bomen, kamerplanten, woonaccessoires en nog veel meer. Een dagje naar het Bloemenhuis is een belevenis voor jong en oud.  

Ons adres:
Tuincentrum Bloemenhuis in Beveren             
Dweerse Kromstraat 66
B-9120 Beveren

Telefoonnummer: 03-775 84 56
E-mail: info@bloemenhuis.be

Onze openingstijden:                                                                                                                                ​

 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  08:30 - 18:00
 Woensdag  08:30 - 18:00
 Donderdag  08:30 - 18:00
 Vrijdag  08:30 - 18:00
 Zaterdag  08:30 - 18:00
 Zondag  09:00 - 13:00

Bij Bloemenhuis van Hove vindt u Prunus padus 'Le thoureil' en andere planten & tuinartikelen. U kunt ons eenvoudig bereiken vanuit Sint Niklaas, Antwerpen, Gent, Dendermonde en Lokeren in Vlaanderen. U kunt Prunus padus 'Le thoureil' online bestellen of andere producten uit onze categorie Meerstammige bomen bekijken.