Groepsaankoop haagplanten 2022 !

Groepsaankoop haagplanten 2022 !

Het is weer zo ver ! Het plantseizoen van de haagplanten met blote wortel is in aantocht. Haagplanten zoals Taxus, Portugese laurier en coniferen kan je al vanaf oktober aanplanten maar voor beuk en liguster is het nog wachten tot november. 

Ook dit jaar brengt Bloemenhuis al jullie bestellingen samen tot een groepsaankoop haagplanten, waardoor wij goedkoper kunnen inkopen en onze klanten goedkoper kunnen aankopen. Bovenop onze scherpe prijs geniet je ook van onze kwaliteit. Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit geven wij jullie zelfs aangroeigarantie. De voorwaarden hiervan kan je op de site of in de winkel vinden. Schrijf je dus snel in voor onze groepsaankoop haagplanten met aangroeigarantie ! 

Bestelformulier

Download hier jouw bestelformulier.

Bestel voor zondag 30/10 en geniet van 20% korting. Bestellen kan door jouw formulier mee te brengen of in ons tuincentrum in Beveren een formulier aan te vragen. 
Je dient hier dan nog een voorschot of een volledige betaling te doen en dan is jouw bestelling in orde. 
Opgelet, afhaling kan enkel op zaterdag 5/11 of zondag 6/11, hierna moeten we de planten inkuilen zodat ze "vers" blijven en zal de gewone prijs aangerekend worden.