Vier samen met ons 50 Jaar Bloemenhuis!

Vier samen met ons 50 Jaar Bloemenhuis!

“50 jaar lijkt een hele tijd, maar het is voorbij gevlogen”. In 1973 stond oprichter Marcel Puynen met toenmalige echtgenote op de wekelijkse markt met zijn bloemenkraam.  Anno 2023 is Bloemenhuis 15000m2 groot met 25 medewerkers, eigen kwekerijen en een eigen tuinarchitect. “Het geheim? Kwaliteit en goede service bieden aan betaalbare prijzen”, aldus de oprichter.

Het jubileum vindt plaats vanaf 18 maart tot 18 mei, gekoppeld aan een grote kras & win actie, waarbij 10000 klanten niet enkel een gratis kruidenplantje winnen, maar automatisch ook meedingen naar de hoofdprijzen: een droomreis, 2 elektrische fietsen, een moestuinset,.. Maar ook een Kerst-photoshoot in de kerstboomkwekerij! Inderdaad, Bloemenhuis kweekt jaarlijks zelf zo’n 10000 kerstbomen, laanbomen en haagplanten.

Tijdens het jubileum wordt er bovendien een heuse lentebar opgebouwd in de tuin van Bloemenhuis, waar je terecht kan voor een lekkere koffie, maar ook voor een cocktail of een kleine snack. Er wordt ook een wine tasting georganiseerd op zondag 26 maart.

Ondertussen is het bedrijf in handen van de derde generatie. Bloemenhuis is dé referentie als het aankomt op tuin- en kamerplanten, seizoensbloeiers, fruit- en groentenkweek, potterie, tuinonderhoud en potgronden. Er is ook een tuinapotheek en een tuinarchitect.
Elk seizoen richten de medewerkers de hele showroom opnieuw in met seizoensgebonden decoratie en artikelen. Herfst, Halloween, Kerst, Pasen, Lente & zomer, en dan terug helemaal opnieuw.

Bloemenhuis heeft een gespecialiseerde bloemschik-afdeling met zowel snijbloemen als gedroogde bloemen, en is een vaste waarde in de streek voor het verzorgen van arrangementen voor huwelijken, begrafenissen en andere ceremonies. Ondertussen telt het familiebedrijf meer dan 25 medewerkers die elke klant maar al te graag helpen en te woord staan. Er is ook een uitgebreide webshop op www.bloemenhuis.be waar je meer dan 1500 producten kan kopen!